(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Cappucinový ježeček
Potřebné ingredience
300 g hladké mouky, 120 g moučkového cukru, 200 g másla, 100 g strouhané čokolády, 1 vejce, 2 balíčky cappucina ( 2 porce - 36 g ). Krém - 1 máslo, 6 lžic silné černé kávy , moučkový cukr dle chuti.
Postup přípravy
Vypracujeme těsto,vyválíme a vykrajujeme ježečky. Upečeme a po vystydnutí plníme krémem.Nakonec ježečky potřeme čokoládou a posypeme čokoládovým sypáním.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
katka33
(upraveno)
3. 11. 2010, 21:39
vikuša
(upraveno)
22. 7. 2010, 14:18
Ilonáček
(upraveno)
28. 12. 2009, 18:33